Preskoči na vsebino


Župnijski rožni venec

APRIL:

V tem mesecu  bomo v župnijskem rožnem vencu molili »za nove duhovniške in redovniške poklice« (splošni namen) ter »za mir v Ukrajini in na svetu« (posebni namen). Vsi molivci župnijskega rožnega venca ste lepo vabljeni na prvo soboto v novembru – 2.4. k sv. maši in po njej v cerkvi na kratko srečanje.

 

MAREC:

Ta mesec  bomo v župnijskem rožnem vencu molili »za nove duhovniške in redovniške poklice« (splošni namen) ter »za razsvetljenje in blagor naše domovine« (posebni namen). Vsi molivci župnijskega rožnega venca ste lepo vabljeni na prvo soboto v novembru – 5.3. k sv. maši in po njej v cerkvi na kratko srečanje.

Februar:

V tem mesecu  bomo v župnijskem rožnem vencu molili »za nove duhovniške in redovniške poklice« (splošni namen) ter »za vse bolne in ostarele v naši župniji« (posebni namen). Vsi molivci župnijskega rožnega venca ste lepo vabljeni na prvo soboto v novembru – 5.2. k sv. maši in po njej v cerkvi na kratko srečanje.

Januar:

V tem mesecu bomo v župnijskem rožnem vencu molili »za nove duhovniške in redovniške poklice« (splošni namen) ter »za zdravje našega ključarja Marka Peršina in g. Jurkoviča ter za vse bolne v naši župniji« (posebni namen). Vsi molivci župnijskega rožnega venca ste lepo vabljeni na prvo soboto v novembru – 8.1. k sv. maši in po njej v cerkvi na  srečanje.

Kdor želi sporočiti molitveni namen, po katerem bi se molilo rožni venec, naj to stori v župnišču.

 

Lokacija:
Print Friendly and PDF